Rólunk

Grujic méhészet 2000-ben alakult. azzal a céllal, hogy mozog a gyógyszerek gyártásának a méhek.

A motívum elsősorban GYÁRTÁS az egészségügyi, mind a magunk és minden jó emberek, akik értékelik a méh és az összes termék.

Ebben a munkában is folyamatosan javult, így ma már használni az utolsó szót a modern méhészet.

Méhek folyamatosan, az egész szezon mozog a legelőről legelőre az, hogy a termék lehetővé teszi a vásárlók a legjobb minőségű, legtisztább és najzdarvije méhészeti termékek.

Méhek először készült az első istálló a Bukovac, ami után költözött lejtőin Cer, és a CER és azt kell gyűjteni Akácméz méhek.

Ezután már Fruska Gora, ahol a méhek gyűjtenek “Best of Vojvodina”, azaz. Linden méz.

Után mész illeszkedik a gyűjtemény tartományban lóhere méz.

Már közelebb a szezon és a méhészek körében, és végre fény pčeljinjih cégek felkészülni télen.

Emellett méz, a méhek sikeresen gyűjtsön virágport, propoliszt és méhpempőt felhasználóinak a méhészeti termékek, hogy az egész tartományban a gyógyszerek.

Méz

MED
A méz népszerű kezelésére használják különféle betegségek ókor óta. Vettem azt gyógyítja meg a sok betegségek és állapotok, mint a hajhullás, szembetegség, emésztési problémák, és így tovább.
A legtöbb pozitív hatása a méz az emberi egészségre eredő antimikrobás képességeit. A legtöbb baktérium és mikroorganizmusok nem tudnak növekedni és szaporodni a méz, mert a méz tartalmaz egy kis savat, és nem biztosítja a víz és az oxigén. Még méz, víz osztályok ösztönzi a baktériumok, de a baktériumok, amelyek jó ember, azokkal, megöli veszélyes.

Ezen kívül mézet tartalmaz összetevőként nevű glukooksidaza, ami kombinálva a víz és oxigén generál hidrogén-peroxid, amely méltó fertőtlenítő. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a helyi mézet lehet helyezni a sebet, mert ösztönzi a korai helyreállítást, és antibakteriális tulajdonságokkal fertőzés megelőzésére.

ApCsel gyulladáscsökkentő, csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat, csökkenti a hegesedés, és bebizonyította, hogy kiváló kezelésére égési sérülések és műtéti metszések és bőrpuhító. Ez méz gyógyszer “tetőtől talpig” azt mutatja, hogy használt a kezelés a gyulladás a szemhéjak, kötőhártya, valamint egyes keratitis, és a lábgombásodás és más gombás fertőzések.
Nem lehet nem használhatja!
 

Polen

 

PolenPollen keveréke fehérjék, zsírok, ásványi anyagok, szénhidrátok, aminosavak, enzimek, illóolajok és vitaminok: Aneurin, riboflavin, nikotinsav, piridoxin, pantoténsav, folsav, biotin, tokoferol, aszkorbinsav, calcipherole, karotin és rutin.

Mint megállapították, hogy a virág por 20, a 23 ismert aminosavból. Tartalmi fehérjék aminosavak, amelyek megegyeznek a fajta szabad aminosavak, a következő: cisztin, triptofán, alanin, szerin, treonin, prolin, valin, lizin, arginin, hisztidin, glikokol, glutaminsav, fenilalanin, leucin, izoleucin.

Hromotografskom módszert is kiderült, hogy a lipidek álló virág púdermentes telített zsírsavak, az alábbiak szerint: palmitinsav, mirisztinsav és laurinsav savak, nyomelemek monoglicerida és telítetlen zsírsavak és trigliceridek.

A bioaktív anyagok bizonyítottan ásványvíz Ca, Fe, P, Mg, Co, és néhány fajta pollen is hormontartalmú anyagok.
 

Méhszurok

 

Pčelinji proizvod PROPOLISPropolisz olyan gyógyszer, a méhek. Úgy működik, a vírusok, baktériumok és gombák, és a kábítószer-szakértők azt mondják, hogy 21. században. Miért? Mivel a baktériumok ellene nem hozhat létre ellenállást, és nincs káros mellékhatása, ami a hátránya a szintetikus antibiotikumok. Az orvostudományban, propolisz használják gyógyszer különböző betegségekre és állapotokra.
Ez tökéletes kezelésére a vérszegénység és a légzőszervi betegségek, ápolja a száj, használják bőrgyógyászat, erősíti az immunrendszert, ez jól mutatja a fertőzések kezelése a csalás, védi a májat … Természetesen használják kozmetikumokban, mert befolyásolja a gyors regenerálódását a szövetek és antibakteriális és gombaellenes hatása.
A kémiai összetétele propolisz még nem teljesen ismert. Propolis abban különbözik a szín, illat és gyógyító tulajdonságait, az összetételtől függően, és a szezon. Köztudott, hogy a propolisz tartalmaz a különböző gyanta és hasonló anyagok gyanta, balzsam és illóolajok, viasz, virágpor, flavonoidok, ásványi anyagok és az úgynevezett növényi hormonok. A propolisz ezek között flavonoidok: galangin, kvercetin, Križine, kaempferol, apigenin, pinocembrin, pinobaksin

 

Méhpempő

 

Pčelinji proizvod MLEČMéhpempő rendkívül tápláló, sűrű, krémes, tejszerű folyadék, jellegzetes szaggal, savanyú, enyhén kesernyés íze. Dolgozó méhek termelnek a méhpempő a virág nektárt, virágport és víz szekréció által mirigy. Tim zselé táplálkoznak lárvái dolgozó méhek és herék az első nap életük, míg a királynő az élelmiszer teljes időtartama alatt a fejlődés és azon túl. A leggyakrabban használt zselé kivont citromfű, úgynevezett méhpempő. A fő összetevők méhpempő a következők: fehérjék, vitaminok, hormonok, zsírok, cukrok, víz, aminosavak és így tovább.


Leave a Reply